Dolní Morava zve k zábavě mezi závějemi

Dolní Morava
Dolní Morava zve k zábavě mezi závějemi

Svahy na Dolní Moravě zasypal sníh. První lyžaři už brázdí sjezdovky. Hosté hotelu a horských chat snídají s výhledem do mrazivé krajiny. Zimní sezóna definitivně dorazila na Dolní Moravu a zve k zábavě mezi závějemi.

 

Projeďte si 10 kilometrů dlouhých upravovaných sjezdovek! Díky nejmodernějším zasněžovacím zařízením není o sníh na tratích nikdy nouze. Projede se opravdu každý – zkušený lyžař, který si rád užívá dlouhou jízdu, nadšený fanoušek adrenalinu i začátečník, který se může osahat základy v lyžařské škole. Děti mají k dispozici speciální lyžařskou školičku nebo Mamutíkův klubík, který funguje jako zábavná lyžařská přípravka pro nejmenší. Specialitou letošní zimy je večerní lyžování, při němž si užijete jízdu pod hvězdným nebem, a to na sjezdovce Kamila, která se nachází přímo naproti Wellness hotelu Vista.

Až si budete chtít od lyžování na chvíli odpočinout, vydejte se na Stezku v oblacích, která se v zimě halí do mrazivých krajek a odhaluje dechberoucí horské výhledy. Sjeďte do údolí na Mamutí horské dráze, která i v zimě nabízí 3 kilometry dlouhou adrenalinovou jízdu. Vyšlápněte si na sněžnicích nebo na běžkách či skialpech. A nelamte si hlavu s vybavením – o něj se postarají skvěle vybavené půjčovny.

A co po ledových aktivitách? Prohřejte se v sauně, páře nebo třeba na masáži lávovými kameny ve čtyřhvězdičkovém Wellness hotelu Vista, který leží přímo u sjezdovky. Horský resort Dolní Morava, v jehož srdci hotel Vista leží, získal známku Safe travels Světové rady pro cestování a cestovní ruch za vysokou úroveň zdravotních a bezpečnostních protokolů. Svou dovolenou si tak můžete užít v klidu a bez obav.