Chce to klid a nohy v suchu!

boty
Chce to klid a nohy v suchu!

V práci trávíme každý den dlouhé hodiny a pokud zrovna nepracujeme někde v kanceláři, jednou z nejvíce namáhaných částí těla jsou nohy. Proto je nesmírně důležité vybrat si správnou obuv, v které se nám bude dobře chodit třeba v komplikovaném terénu, nebo za deště. Ale nejen tam. Pohodlí si naše nohy zaslouží i v továrně, skladu, nebo obchodě.

Důležitý je nejen velikost a tvar boty, ale také materiál. Dosud nepřekonaným je přírodní useň, díky níž může kůže na nohou „dýchat“ a jsou tak výhodnější jak z hlediska zápachu, tak i potu a případných plísňových onemocnění. Kůže je pružná a měkká a přizpůsobí se tvaru nohy. Navíc je to materiál, který má při správné údržbě velmi dlouhou životnost.

Na pracovní boty vyrobené z kvalitní přírodní usně sází česká značka REPA, která vyrábí například populární farmářky. Pracovní obuv REPA je vyráběna buď s lepenou nebo nástřikovou podešví a při jejich výrobě je kladen důraz na pohodlí uživatelů a kvalitní zpracování. Žluté či hnědé kotníkové farmářky milují nejen zahradníci a další pracovníci, kteří tráví většinu času v terénu, ale také milovníci pěších túr a dalších aktivit v přírodě. Farmářky se ale vyrábějí i v nižší polobotkové variantě, a dokonce i jako sandály, nebo naopak v zimní verzi s kožíškem. Jejich společným znakem je nejen barevnost, ale také kvalitní přírodní kůže a precizní zpracování.

REPA vyrábí i další pracovní boty, třeba černé kotníčkové boty a černé polobotky, nebo speciální polobotky pro řidiče. Ale někdy je nejdůležitější mít nohy v suchu. Pro takové příležitosti najdete na webu firmy celou řadu pánských, dámských i dětských gumových holínek, včetně zateplených variant. 

Firma REPA také prodává kompletní sortiment další tuzemské značky, a to jak velkoobchodně, tak koncovým zákazníkům. Obuv Prestige vyniká skvělou kvalitou, pohodlím a nápaditým designem. Vyberte si z několika produktových řad dámskou i pánskou obuv vhodnou pro běžné nošení, sport, volný čas i práci. A nezapomeňte ani na své děti.